PRÀCTIQUES EN DESPATX D'ARQUITECTURA

Detalls del procés Descripció PRÀCTIQUES EN DESPATX D'ARQUITECTURA Categoria Immobiliari i construcció Subcategoria Arquitectura i projecció Experiència(mesos) 4 Nombre de llocs ofertats 1 Ofertes per a persones amb discapacitats Detall de les funcions del treball Desenvolupament de tasques de l'àmbit arquitectònic:- Redacció de projectes bàsics i executius.- Elaboració de certificats energètics i cèdules d'habitabiltat.- Redacció d'informes i certificats tècnics.- Realització d'aixecaments.- Realització de realitats virtuals. Ubicació Província BARCELONA Municipi SANT CELONI Codi Postal 08470 Requisits Nivell Formatiu TÍTOL DE GRAU Nivell del títolTema del títolNom del títol TÍTOL DE GRAUARQUITECTURAESTUDIANT D'ARQUITECTURA CompetènciesNivell Vray (sketchup)MITJÀ OfficeALT AutoCADALT PhotoshopMITJÀ SketchupALT IdiomesParlatEscrit CATALÀELEMENTALELEMENTAL ESPANYOLSUPERIORSUPERIOR ANGLÈSMITJÀMITJÀ Permisos de Conduir B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR Tipus de vehicle AUTOMÒBIL Disponibilitat de vehicle Disponibilitat per a Viatjar Detall de l'experiència requerida Estudiant d'arquitectura a partir de tercer curs. Contracte Oferta Express Relació Laboral LABORAL TEMPORAL Durada del contracte(mesos) 0 Jornada PARCIAL Període Nombre Hores 0 Salari des de 0 Salari fins a 0 Detall d'altres beneficis El salari es determinarà amb el candidat

Compartir:
Compartir:
Otros trabajos que te pueden interesar
Ver más
Project manager (empresa decoracion) Empleado - Profesional de arquitectura en Sant Celoni
Project manager (empresa decoracion)

Formación en arquitectura o similar. Nuestro cliente es una importante multinacional y un referente en el sector retail decoración.

PRÀCTIQUES EN DESPATX D'ARQUITECTURA Empleado - Profesional de arquitectura en Sant Celoni
PRÀCTIQUES EN DESPATX D'ARQUITECTURA

TÍTOL DE GRAU ARQUITECTURA ESTUDIANT D&#039;ARQUITECTURA. Ofertes per a persones amb discapacitats. Detall de les funcions del treball.

ARQUITECTE JÚNIOR Empleado - Profesional de arquitectura en Sant Celoni
ARQUITECTE JÚNIOR

Descripció Es busca arquitecte júnior per a desenvolupar tasques de l’àmbit arquitectònic i l’àmbit interiorista.